Productenoverzicht > Kookthermometers

Bonpack Timer™

Omschrijving

De Bonpack Timer™ geeft precies aan wanneer gevogelte, vlees of vis gaar is. Gissen is niet langer nodig want de Bonpack Timer™ meet de interne de temperatuur van het product en geeft aan of het product gaar is. De Bonpack Timer™ verzekert u telkens weer van een perfect bereide maaltijd.


De ®Timer wordt ook door Albert Heijn gebruikt.

Kenmerken
De Bonpack Timer™ heeft vele voordelen die zowel gelden voor de voedingsmiddelenindustrie als voor de consument.
De Bonpack Timer is uitermate geschikt voor uw klant: de consument.

Accurate temperatuurmeting: Elke Bonpack Timer™ is zo afgesteld dat deze geactiveerd wordt op een exacte temperatuur variërend van 62 tot 95º Celcius. Er bestaat een verscheidenheid aan modellen die speciaal ontwikkeld zijn voor specifieke soorten vlees, gevogelte of vis. Verder wordt er rekening gehouden met de afmetingen en het gewicht van het product. Zo kunnen zelfs beginnende koks vlees en gevogelte perfect bereiden.


Meesterstuk Rosbief: Hoe gebruik je de ®Timer.

Grotere voedselveiligheid: Omdat de Bonpack Timer™ precies bepaalt wat de ideale temperatuur is om vlees, gevogelte te bereiden is, is de kok niet langer afhankelijk van factoren zoals mogelijk inaccurate ovens, variaties in luchtdruk of incourante afmetingen van het vlees. De Bonpack Timer™ is altijd accuraat.

Ook te gebruiken in de magnetron: De Bonpack Timer™ werkt in conventionele ovens, convectie-, rotisserieovens en in de magnetron.

Eenvoudige toepassing: De Timer is eenvoudig in gebruik. Zij verhoogt de waarde van uw product, verzekert u ervan dat de klant opnieuw koopt en dat de consument tevreden is.Bonpack Sensor™

De Bonpack Sensor™ is de laatste innovatie van Bonpack International welke uitermate geschikt is voor grotere producties en is de meest gevoelige sensor op de markt. Deze sensors zijn speciaal ontwikkeld voor biefstuk, zalm en kip.Cook'd Right Sensor™

Omschrijving

De Cook'd Right Sensor™ is de snelste en eenvoudigste manier om te bepalen of vlees, gevogelte of vis gaar is. Met behulp van de gepatenteerde thermochromische technologie, verandert de Cook'd Right Sensor™ van kleur op het moment dat de interne temperatuur van het product verandert.

Kenmerken

Eenvoudig te gebruiken: Steek de kunststof naald in het dikste deel van het vlees en wacht 15 seconden. Wanneer de kleur van de sensor verandert is het product gaar. De Cook'd Right Sensors™ zijn ontworpen om gebruikt te worden voor elke type vlees of gevogelte.

Het proces bestaat uit 1 stap: U hoeft zich niet langer zorgen te maken over slecht afgestelde thermometers.

Voordelig: De Cook'd Right Sensor vermindert afval. Klanten komen niet langer terug omdat hun vlees niet gaar of te gaar is. Elke kok van elk niveau kan de (wegwerp) Cook'd Right Sensor™ gebruiken.

Grotere voedselveiligheid: Omdat de Cook'd Right Sensor™ precies bepaalt wat de ideale temperatuur is om vlees, gevogelte te bereiden, is de kok niet langer afhankelijk van factoren zoals mogelijk inaccurate ovens, variaties in luchtdruk of incourante afmetingen van het vlees. Op het moment dat de sensor volledig van kleur is veranderd, hoeft u zich niet langer zorgen te maken of het vlees gaar is.

Toepassingen
Voor gebakken, gekookte, gefrituurde, gegrilde of rotisserieproducten.

Niet langer gissen of het product gaar is .

Het product wordt perfect bereid en voldoet bovendien aan de alle veiligheidsnormen.

Kookthermometers